Sense Hair by Carlos (2024)

Hier ziet u de locatie, openingstijden, populaire tijden, contact, foto's en echte beoordelingen door de gebruikers.

Deze plek heeft goede beoordelingen, dit betekent dat ze hun klanten goed behandelen en je zult je geweldig voelen met hun diensten, 100% aanbevolen!

Sense Hair by Carlos (1)2. A.

Het klopt dat Carlos je soms wat langer laat wachten. Daar kun je over struikelen en dan een boze review schrijven; of je kunt waarderen dat hij top klasse werk levert en daar de tijd voor neemt. Mijn haar is nog geen 5 centimeter lang en hij heeft er langer dan een half uur aan gewerkt, ik ben nog nooit eerder zo uitmuntend tevreden geweest over een knipbeurt en dat met deze prijs-kwaliteit verhouding. Gewoon wachten als dat nodig is want je krijgt er een prachtig kapsel voor terug <3 Grote Klasse!

Sense Hair by Carlos (2)N.

Top kapper Carlos is vriendelijk en relaxed. Mensen oordelen helaas altijd heel snel en hebben een mening klaar. Carlos, is inderdaad soms stil maar dat maakt hem alles behalve arrogant. Jammer, dat er mensen zijn die gelijk een oordeel hebben. Ik raad zijn kapsalon zeker aan en personeel is gewoon relaxed het is laagdrempelig en relaxed om hier te zijn.

Sense Hair by Carlos (3)b. A.

Een geweldige ervaring! Carlos en zijn team zijn super vriendelijk en zijn goed in wat ze doen! Mijn dag is gemaakt:) ik kom zeker terug

Sense Hair by Carlos (4)L. V. d. v.

Hele lieve en leuke mensen werken daar en ze doen goed hun werk. Ben supper blij met mijn highlights!

Sense Hair by Carlos (5)J. K.

Carlos neemt echt de tijd voor je en vraagt wat je wilt. Hij heeft highlights voor mij gezet en ik ben er echt heel blij mee. Mijn krullen zijn ook weer heel mooi geknipt. Ik krijg regelmatig de vraag waar ik mijn haren heb gedaan en ik verwijs altijd door naar hem. Echt een topper!!

Sense Hair by Carlos (6)C. K.

Mijn dochter met krullen is prachtig geknipt en gestyled en iedereen was super vriendelijk.

Sense Hair by Carlos (7)A. O.

Hele goeie kapper en neemt ook de tijd om je haren te doen

Sense Hair by Carlos (8)H. D.

al jaren ga ik naar carlos voor een goede opscheer top kwaliteit goede service echt een aanrader

Sense Hair by Carlos (9)M. W.

Ik ben tot nu toe 3x geweest, elke keer erg vriendelijk geholpen en zeer professioneel. Ik loop de zaak uit met Beyonce haren and i love it. Tot nu niet 1x hoeven te wachten voordat ik geholpen werd. Hele fijne zaak en een leuk team met professionals!

Sense Hair by Carlos (10)S. B. (. M. J.

Ooit heb ik slechte ervaring meegemaakt en moest zelfs huilen en viel flaauw van de shock. Hierna heb ik goed gezocht wie de beste kapper is. Nu heb ik Carlos gevonden. Carlos is mijn enige kapper en de beste kapper. Ken je dat gevoel? Je zit in de stoel en nadat hij klaar is, voel ik enorm fantastish gevoel. Hij is talent!!!!!

Sense Hair by Carlos (11)N. B.

De beste kapper van Rotterdam en omstreken, zonder twijfel. Carlos is echt super precies en ontzettend professioneel en levert waanzinnig goede kwaliteit. Carlos was mij door vrienden en aanbevolen en ik blijf zeker terug komen. Leuk ook dat hij al sinds 2011 tot dit jaar genomineerd is voor de prestigieuze Coiffure Award. Er hangt een hele relaxte vibe in de salon en de salon is gemakkelijk bereikbaar met OV (halte voor de deur). Dicht bij Rotterdam Centraal. Heel betaalbaar!!

Sense Hair by Carlos (12)J. B.

Mijn vrouw Joke uit Dedemsvaart is door kapper Carlos, in 2018 ontmoet in vliegtuig naar Ibiza, voortreffelijk geknipt en zekers voor herhaling vatbaar. Ook de overige collega's heel vriendelijk en klantgericht. Echt een topper onder de kappers.

Sense Hair by Carlos (13)M. G.

Zoals altijd weer lekker om bij hem te zijn. Weer lekker kort . Gezellige babbel . Nope niet te klagen.

Sense Hair by Carlos (14)S. C.

Diverse kappers geweest die beweren dat ze goed zijn met krullen. Maar steeds kom ik weer hier terug om het prutswerk van de ander te herstellen.

Sense Hair by Carlos (15)M. D. S.

Ik laat mijn haar al meer dan 20 jaar door Carlos knippen.dat moet al genoeg zeggen.

Sense Hair by Carlos (16)C. L.

Fijn personeel en hele goeie kappers.

Sense Hair by Carlos (17)G. W.

Goed geschoolde meester kapper die uitstekend zijn werk doet

Sense Hair by Carlos (18)i. n.

Een echte vakman, die zijn werk vanuit het hart doet!

Sense Hair by Carlos (19)y. l.

Deze kapper does magic with your hair

Sense Hair by Carlos (20)S. B.

Uitstekend geholpen bij deze kapper!

Sense Hair by Carlos (21)P.

Aardige mensen, snel geholpen en ze nemen de tijd (:

Sense Hair by Carlos (22)R. P.

Fijn behandeld! Thanks Carlos.

Sense Hair by Carlos (23)M. J.

Mooie zaak niks op aan te merken

Sense Hair by Carlos (24)A. L.

De beste!

Sense Hair by Carlos (25)D. L.

Top keus om hier te knippen

Sense Hair by Carlos (26)S. G.

Ik werd geholpen door Bianca en nog iemand, hele fijne ervaring en kwam er heeeel mooi uit te zien, alleen zag ik wel dat er wat misverstanden waren met klanten die voor Carlos kwamen. Waren 4 uur bezig met mijn haar maar dat was het wel waard. Ik heb ook heel veel haar op mijn hoofd dus snapte wel dat het lang duurde. Ben heel erg dankbaar voor Bianca!!

Sense Hair by Carlos (27)E. B.

I went to this hair salon for the first time two weeks ago for a cut (4b afro hair) and I am hooked! In addition to the cut, Carlos offered to style my hair - I think he did a silk press, but I'm not sure. All I know is that he used a Steampod and the result was magical! I left with a big smile and have received many compliments since.Two weeks later, the humidity has slightly messed up the straightening, but the movement that Carlos gave my hair is still there: best experience of my life for my natural hair!!!(Vertaald)Ik ben twee weken geleden voor het eerst naar deze kapsalon geweest voor een knipbeurt (4b afrohaar) en ik ben verslaafd! Naast het knippen bood Carlos aan om mijn haar te stylen - ik denk dat hij een zijdepers heeft gedaan, maar ik weet het niet zeker. Ik weet alleen dat hij een Steampod gebruikte en het resultaat magisch was! Ik ging weg met een grote glimlach en heb sindsdien veel complimenten gekregen.Twee weken later heeft de luchtvochtigheid het ontkrullen een beetje in de war gebracht, maar de beweging die Carlos mijn haar gaf, is er nog steeds: de beste ervaring van mijn leven voor mijn natuurlijke haar!!!

Sense Hair by Carlos (28)A. S.

Good haircut crazy high prices €30 plus they don't accept visa or Mastercard amex etc its 2022(Vertaald)Goed kapsel gekke hoge prijzen € 30 plus ze accepteren geen visa of Mastercard amex enz. Het is 2022?

Sense Hair by Carlos (29)M. R. D.

Carlos was AMAZING. The only reason why I’m not giving them 5 star is that they made me wait almost 2 hours for being 15 minutes late. And they offered me tea but never had one. :((Vertaald)Carlos was GEWELDIG. De enige reden waarom ik ze geen 5 sterren geef, is dat ze me bijna 2 uur hebben laten wachten omdat ik 15 minuten te laat was. En ze boden me thee aan, maar hadden er nooit een. :(

Sense Hair by Carlos (30)A. O.

Had the absolute pleasure of visiting Carlos Kappers with the intention of just an average haircut, but Carlos turned that around into a stunning cut! Will definitely visit again.(Vertaald)Had het absolute genoegen om Carlos Kappers te bezoeken met de bedoeling van slechts een gemiddeld kapsel, maar Carlos veranderde dat in een verbluffende snit! Zal zeker weer bezoeken.

Sense Hair by Carlos (31)K. P.

I went for curtain hair and I get curtain hair. :) the best haircut I've ever gotten.(Vertaald)Ik ging voor gordijnhaar en ik krijg gordijnhaar. :) het beste kapsel dat ik ooit heb gekregen.

Sense Hair by Carlos (32)D. F.

Thank you Carlos - wonderful massage, cut and blow dry today - highly recommended(Vertaald)Bedankt Carlos - geweldige massage, vandaag knippen en föhnen - een echte aanrader

Sense Hair by Carlos (33)L. P. M.

Carlos is the best, is a hair genius!(Vertaald)Carlos is de beste, is een haargenie!

Sense Hair by Carlos (34)C. H.

Carlos has golden hands.(Vertaald)Carlos heeft gouden handen.

Sense Hair by Carlos (35)A. D.

Award winning(Vertaald)Bekroond

Sense Hair by Carlos (36)S. A.

Sense Hair by Carlos (37)R. V. H.

Sense Hair by Carlos (38)j. p.

Sense Hair by Carlos (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Edmund Hettinger DC

Last Updated:

Views: 6126

Rating: 4.8 / 5 (58 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Edmund Hettinger DC

Birthday: 1994-08-17

Address: 2033 Gerhold Pine, Port Jocelyn, VA 12101-5654

Phone: +8524399971620

Job: Central Manufacturing Supervisor

Hobby: Jogging, Metalworking, Tai chi, Shopping, Puzzles, Rock climbing, Crocheting

Introduction: My name is Edmund Hettinger DC, I am a adventurous, colorful, gifted, determined, precious, open, colorful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.